Een paar uur per week extra schouders eronder: meedenken, meekijken en meewerken aan jouw project? Een frisse professionele blik kan helpen om sneller keuzes te maken of knopen door te hakken. 

Expertise van MaasMarketing

Als je met mij aan de slag gaat krijg je: veel ervaring, een praktische, kritische blik en een dosis energie. Ik verdiep me graag met een strategische blik in markten rekeninghoudend met allerlei factoren en inspelend op toekomstige veranderingen en onzekerheden. Al deze facetten samen bepalen natuurlijk of het doel bereikt wordt. Dus zoek je iemand voor het vlotrekken van een project, extra handen in de uitvoering of wat extra advies op de terreinen marketing- en/of communicatie dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Kort lopende interimopdrachten

Hoe leuk en interessant veel projecten ook zijn; niet alles is haalbaar. Ik heb een hele leuke vaste baan voor drie dagen in de week. Daarom ben ik met name interessant voor organisaties die mijn dosis ervaring goed kunnen gebruiken en die extra handen nodig hebben bij een kortlopend project, evenement of extra hulp in de uitvoering voor enkele uren per week. 

"Marijke is een goede teamspeler met enthousiasme en veel gevoel voor tact. Zij heeft een helicopterview, doordenkt zaken goed en kan zelfstandig projecten van A tot Z begeleiden. Daarnaast is Marijke altijd in voor een gezellig praatje. Kortom, een fijne collega om mee te werken!"